Anders dan alle andere trainingen die ik heb gevolgd

De Momentum training van Roeland Bemelmans is anders dan alle andere trainingen die ik heb gevolgd. Roeland creëert een omgeving waarin je in alle rust de punten kan beetpakken die jij verder wilt ontwikkelen. De methode die wordt gebruikt is erg pakkend en doortastend maar voelt tegelijkertijd heel veilig en persoonlijk. Dat je de training tegelijkertijd met een klein aantal andere deelnemers volgt verhoogd de leer mogelijkheden, inspireert en schept prettige verbintenis.

Voor mij heeft Momentum een blijvend resultaat opgeleverd, zowel zakelijk als in mijn privéleven. Het heeft mij geleerd anders naar zaken te kijken en het heeft mij meer rust gebracht. Het is absoluut een hele fijne ervaring die mijn leven heeft verrijkt!

Ik had deze training voor geen goud willen missen.

Momentum met Roeland als trainer is een beleving met impact voor het leven. De doelgerichtheid en openheid waarmee Roeland de training neerzet, heeft tot grote veranderingen in mijn persoonlijke en professionele leven geleid. Ik had deze training voor geen goud willen missen.

De training was voor mij levensveranderend.

Ik heb de, voor mij levensveranderende, training ‘Authentiek Leiderschap’ gevolgd en mogen ervaren dat Roeland een erg betrokken trainer is die veel rust en tegelijkertijd veel kracht uitstraalt. Hij is bevlogen, continue scherp en gebruikt humor. De training heeft me inzichten gegeven die grote veranderingen in mijn persoon teweeggebracht hebben en ik beveel daarom iedereen de training van harte aan!

Het was een voorrecht om aan “Momentum” te mogen deelnemen.

Roeland is een begenadigd coach en trainer. Zijn oprechte interesse in en focus op de cursisten is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het was een voorrecht om aan “Momentum” te mogen deelnemen. Ik heb veel over mezelf en van anderen mogen leren. Een diepgaande training die daadwerkelijk impact maakt op mijn leven.