Effects still influence my daily work and collaboration with others

I went to the training with questions like: how to set clear, realistic and achievable expectations for my team?, how to expand my skill set for approaching and challenging team members?, how to improve resilience after a setback? Coming back with much more answers, insights, reflection and experience applicable both professional as personal. Effects which still influence my daily work and collaboration with others.

Een verrijking van mijn professionele en persoonlijk leven

Perfecte training. Een verrijking van mijn professionele en persoonlijk leven. Roeland geeft deze intensieve training met veel energie, op een positieve wijze en met de nodige humor. Hij is een zeer ervaren trainer die waar nodig snel schakelt. Deze training heeft mij vele nieuwe inzichten gegeven. Kortom, ik kan deze training aan iedereen aanbevelen.

Roeland combines his strong analytical skills with an in-depth knowledge of human behavior

Roeland is a driven and precise professional when it comes to organizational development. He combines his strong analytical skills with an in-depth knowledge of human behavior. He understands the corporate reality and manages to translate psychological concepts in such a way that they become practical tools for improved business results. He is detail oriented and always clarifies why he chooses a specific intervention. This creates a safe and productive learning climate. It is a pleasure working alongside him.

Ik ben wakker geschud en heb nog nooit zoveel frisse energie gevoeld om aan de slag te gaan

Er is geen specifiek woord om de training te beschrijven. Wel is er een specifiek woord om mijn gevoel na de Momentum te beschrijven. Ik was geïnspireerd. 3 +1 dagen van intensieve training werden beloond. Ik ben wakker geschud en had nog nooit zoveel frisse energie gevoeld om aan de slag te gaan met alles wat ik al tijden had weten uit te stellen. De training heeft me vertrouwen gegeven, het vertrouwen dat ik zelf de touwtjes in handen hebt. En voor het eerst voelde dat niet meer benauwend, maar juist bevrijdend. Momentum heeft me de handvatten aangereikt om controle te houden op alle dagelijkse zaken die op je afgevuurd worden. Het niet kunnen stellen van prioriteiten, het niet kunnen zeggen van ‘nee’ en het slecht kunnen delegeren ligt in mijn handen. Ik zou iedereen deze training in zijn of haar leven gunnen! En natuurlijk denk ik nog regelmatig: ik heb nog een lange weg te gaan. Maar ik kan me geen betere start bedenken dan deelnemen aan Momentum!

Stap verder naar een professionelere, wendbare leider

Wat een ervaring! Positief verrast over de aanpak, de opbouw maar nog meer over het resultaat. Genoten van de muziek, de locatie, de oefeningen en de openheid van de medecursisten. Ik heb inzichten gekregen in mezelf, die me een stap verder brengen in mijn persoonlijke ontwikkeling naar een professionelere, wendbare leider. Het ging gepaard met een lach en een traan, wat de training nog intenser heeft gemaakt. Ik voel me een rijker mens, dat ik dit heb mogen ervaren en bedank Roeland voor zijn inzet, energie en inzichten! Ik hoop dat er een vervolg cursus gaat komen, dan ben ik zeker van de partij!

Training is intens maar feestje om aan mee te doen

Invloed op je eigen gevoelens en gedachtes, dat is wat Roeland me zeker heeft geleerd. En vier je successen ook al zijn ze klein of niet zoals je had gehoopt. De vier dagen tijdens de momentum training zijn intens, maar met Roeland als trainer een feestje om aan mee te doen. Hij geeft persoonlijke aandacht op een prettige manier. Ik kijk er met een goed gevoel op terug en zie de successen die ik dagelijks boek!

Cadeau dat ik iedereen gun

Wat een cadeau om deze training ‘Authentiek Leiderschap’ te mogen volgen. Dit is een intense, verrijkende ervaring die ik nooit meer ga vergeten en iedereen zou gunnen. Ik heb geleerd om anders te denken en om gebeurtenissen in mijn privé- en werk leven anders te benaderen. Ik heb tijd genomen voor mijzelf en geleerd hoe ik erachter kom wat echt belangrijk is in mijn leven en hoe ik hier zelf invloed op heb. Roeland gebruikt zijn immense ervaring om bij de kern te komen en het was mooi te zien hoe hij dat deed bij mij en de andere deelnemers in de groep. Om deze 4 dagen helemaal los te zijn van het dagelijkse leven, op een mooie rustige plek, met zo weinig mogelijk afleiding was de perfecte manier om dit proces door te gaan. De afgelopen maanden heb ik elke dag de tools kunnen toepassen die ik heb geleerd in de training op mijn werk en thuis en de positieve resultaten mogen ervaren. Dank je Roeland!

Krachtig recept voor geluk

Door de training ben ik meer bewust geworden van mijn eigen gedrag en mijn manier van communiceren in relatie tot anderen. Ik heb geleerd dat ik zelf 100% invloed kan hebben op mijn eigen successen in zowel privé als werk. Het recept: “Driemaal daags, bewustzijn van mijn eigen persoonlijke kwaliteiten en deze inzetten op het juiste moment” is heel krachtig. Roeland weet met zijn oprechte interesse, doortastende en respectvolle manier van vragen stellen te komen tot de kern van het “probleem”. Ik ben Roeland dankbaar voor zijn openheid en oprechtheid, en heb bewondering voor de kracht die hij uitstraalt om iedere deelnemer te laten inzien hoe ieder invloed kan hebben op zijn eigen succes/ geluk.

Enriched me both personal and in my work

Having the momentum training enriched me both personal and in my work. His way of working (both as my Coach and in the momentum training) fitted perfectly for me, with his knowledge, humor and down to earth behaviour my learning goals were more than achieved. I am looking back to an intensive but excellent training!

A breakthrough and a new perspective in my life

I met with Roeland at Momentum training which was an impressive life changing event. Before the training I looked at the things way more different than now. This training was a breakthrough for me and brought new perspective in my life both personally and professionally: “All I need is within me”. Roeland is so passionate, strong and knows exactly people needs. I highly recommend the Momentum training and very much appreciated to have Roeland as my coach.