Challenged my pre-concepted thinking and I feel empowered to drive change

The Momentum training provided me with great practical insights over myself and the behaviour I tone in certain situations. It challenged my pre-concepted thinking regarding mine and others capabilities and behaviours, which resulted in a sense of liberation and empowerment to take a more proactive role towards life. Roeland was a true coach during my journey in the Momentum training, he established very clear boundaries during the training, enabled my breakthroughs in a personal and considerate manner and promoted cross-learnings amongst the course attendees. I have learned immensely in 4 days and felt that most of the course learnings were easy to implement in my daily work. I highly recommend this course to everybody at any stage of your career and personal life, in order to develop a more conscious understanding of yourself, a proud acceptance of who you are and feel empowered to drive change.

Een verrijking van mijn professionele en persoonlijk leven

Perfecte training. Een verrijking van mijn professionele en persoonlijk leven. Roeland geeft deze intensieve training met veel energie, op een positieve wijze en met de nodige humor. Hij is een zeer ervaren trainer die waar nodig snel schakelt. Deze training heeft mij vele nieuwe inzichten gegeven. Kortom, ik kan deze training aan iedereen aanbevelen.

Ik ben wakker geschud en heb nog nooit zoveel frisse energie gevoeld om aan de slag te gaan

Er is geen specifiek woord om de training te beschrijven. Wel is er een specifiek woord om mijn gevoel na de Momentum te beschrijven. Ik was geïnspireerd. 3 +1 dagen van intensieve training werden beloond. Ik ben wakker geschud en had nog nooit zoveel frisse energie gevoeld om aan de slag te gaan met alles wat ik al tijden had weten uit te stellen. De training heeft me vertrouwen gegeven, het vertrouwen dat ik zelf de touwtjes in handen hebt. En voor het eerst voelde dat niet meer benauwend, maar juist bevrijdend. Momentum heeft me de handvatten aangereikt om controle te houden op alle dagelijkse zaken die op je afgevuurd worden. Het niet kunnen stellen van prioriteiten, het niet kunnen zeggen van ‘nee’ en het slecht kunnen delegeren ligt in mijn handen. Ik zou iedereen deze training in zijn of haar leven gunnen! En natuurlijk denk ik nog regelmatig: ik heb nog een lange weg te gaan. Maar ik kan me geen betere start bedenken dan deelnemen aan Momentum!

Stap verder naar een professionelere, wendbare leider

Wat een ervaring! Positief verrast over de aanpak, de opbouw maar nog meer over het resultaat. Genoten van de muziek, de locatie, de oefeningen en de openheid van de medecursisten. Ik heb inzichten gekregen in mezelf, die me een stap verder brengen in mijn persoonlijke ontwikkeling naar een professionelere, wendbare leider. Het ging gepaard met een lach en een traan, wat de training nog intenser heeft gemaakt. Ik voel me een rijker mens, dat ik dit heb mogen ervaren en bedank Roeland voor zijn inzet, energie en inzichten! Ik hoop dat er een vervolg cursus gaat komen, dan ben ik zeker van de partij!

Training is intens maar feestje om aan mee te doen

Invloed op je eigen gevoelens en gedachtes, dat is wat Roeland me zeker heeft geleerd. En vier je successen ook al zijn ze klein of niet zoals je had gehoopt. De vier dagen tijdens de momentum training zijn intens, maar met Roeland als trainer een feestje om aan mee te doen. Hij geeft persoonlijke aandacht op een prettige manier. Ik kijk er met een goed gevoel op terug en zie de successen die ik dagelijks boek!

Cadeau dat ik iedereen gun

Wat een cadeau om deze training ‘Authentiek Leiderschap’ te mogen volgen. Dit is een intense, verrijkende ervaring die ik nooit meer ga vergeten en iedereen zou gunnen. Ik heb geleerd om anders te denken en om gebeurtenissen in mijn privé- en werk leven anders te benaderen. Ik heb tijd genomen voor mijzelf en geleerd hoe ik erachter kom wat echt belangrijk is in mijn leven en hoe ik hier zelf invloed op heb. Roeland gebruikt zijn immense ervaring om bij de kern te komen en het was mooi te zien hoe hij dat deed bij mij en de andere deelnemers in de groep. Om deze 4 dagen helemaal los te zijn van het dagelijkse leven, op een mooie rustige plek, met zo weinig mogelijk afleiding was de perfecte manier om dit proces door te gaan. De afgelopen maanden heb ik elke dag de tools kunnen toepassen die ik heb geleerd in de training op mijn werk en thuis en de positieve resultaten mogen ervaren. Dank je Roeland!

Krachtig recept voor geluk

Door de training ben ik meer bewust geworden van mijn eigen gedrag en mijn manier van communiceren in relatie tot anderen. Ik heb geleerd dat ik zelf 100% invloed kan hebben op mijn eigen successen in zowel privé als werk. Het recept: “Driemaal daags, bewustzijn van mijn eigen persoonlijke kwaliteiten en deze inzetten op het juiste moment” is heel krachtig. Roeland weet met zijn oprechte interesse, doortastende en respectvolle manier van vragen stellen te komen tot de kern van het “probleem”. Ik ben Roeland dankbaar voor zijn openheid en oprechtheid, en heb bewondering voor de kracht die hij uitstraalt om iedere deelnemer te laten inzien hoe ieder invloed kan hebben op zijn eigen succes/ geluk.

Focus, overcome situations and determine new goals

Roeland is not only highly skilled but also a wonderful peoples person. This combination makes him a great coach with a great program that has helped me to focus, overcome situations and determine new goals again. Roeland and the Momentum training gave me the ‘petrichor’ that I so much needed after a rough year. Would definitely recommend!

Bevlogen en een zeer fijngevoelige trainer

Roeland heb ik de afgelopen 10 jaar leren kennen als een bevlogen en een zeer fijngevoelige trainer en coach. Vooral zijn tone of voice, nuchterheid en persoonlijke aanpak in combinatie met humor hebben voor mij altijd geleid tot direct toepasbaar resultaat voor zowel mijn zakelijke omgeving als privéleven. Ook middels de training Momentum die ik afgelopen maand bij hem heb gevolgd heeft Roeland mij de bewustwording gegeven van het pure hart van mijn gedachte. Ongeacht de fase van je leven kan ik zowel Roeland als coach, als de training Momentum iedereen van harte aanbevelen ter ondersteuning op de beleving van je eigen inzichten.

Her-ontdekking van mijn eigen kwaliteiten.

De training heeft mij een her-ontdekking van mijn eigen kwaliteiten en kracht opgeleverd en praktische handvatten om die in waan van alledag in beeld te houden. Samen met Roeland en een bijzondere verzameling mensen op de pauze-knop duwen, geeft nieuwe energie!