LOCATIE

De locatie van de training Momentum in september, november en december 2024 is Landgoed Havezate den Alerdinck, Zwolle.

Een rustig gelegen hotel en conferentieoord nabij hei en bos.

De training vindt plaats in het Koningshuis.

Het adres is: Den Alerdinckweg 1, 8055 PE Laag Zuthem – Zwolle

Telefoonnummer: Landgoed receptie:  038 303 0151

Telefoonnummer beheerder Tim: 06 1549 1314.


ROUTE

Komend vanuit de richting Zwolle
Je rijd via de A28 of de A50 naar Zwolle. Daar neem je afslag 20 Zwolle Noord / Almelo. Onderaan bij de stoplichten volg je de ring noord N35 richting Almelo. Na ongeveer 13 km kom je bij het kruispunt met verkeerslichten Heino/Laag Zuthem. Sla daar rechtsaf en onmiddellijk na 75 meter weer rechts richting Laag Zuthem. Volg de bosweg ongeveer 2,4 km tot je aan je rechterhand de geopende poort van de Den Alerdinckweg ziet. Deze inrijden en na 300 m zie je links de stenen poort naar Havezate Den Alerdinck. Voorbij de poort met 4 stenen zuilen sla je direct links, aan het einde van de weg tref je de de parkeerplaats aan.

Komend vanuit de richting Raalte / Enschede / Hengelo
Je rijdt via de N35 richting Zwolle. Deze volgen tot de stoplichten bij de afslag Heino/Laag Zuthem. Sla daar linksaf en onmiddellijk na 75 meter weer rechts richting Laag Zuthem. Volg de bosweg ongeveer 2,4 km tot je aan je rechterhand de geopende poort van de Den Alerdinckweg ziet. Deze inrijden en na 300 m zie je links de poort naar Havezate Den Alerdinck. Voorbij de poort met 4 stenen zuilen sla je direct links, aan het einde van de weg tref je de de parkeerplaats aan.

Hier vind je de google link naar Landgoed Havezate den Alerdicnk.


PARKEREN

Voorbij de poort met 4 stenen zuilen sla je direct links, aan het einde van de weg tref je de de parkeerplaats aan.


(VOOR)OVERNACHTING

Onderdeel van de training zijn twee overnachtingen op de 1e en 2e dag van de training. We reserveren voor jou een hotelkamer voor na de 1e en 2e trainingsdag.

Je kan als je wil de avond voorafgaand aan de 1e trainingsdag en / of de 4e trainingsdag al voorovernachten. Je kan dan ‘s-avonds voor de training arriveren en gebruik maken van je hotelkamer in een van de huisjes op het terrein van het landgoed. ‘S-ochtends kun je je ontbijt gebruiken vanaf 8:00 uur in het Koningshuis. Zodoende start je desgewenst de eerste trainingsdag rustig. In welk huisje je hotelkamer is, krijg je via email doorgegeven. Bij elk huisje hangt een sleutelkastje. De code van het sleutelkastje betreft de datum van aankomst (0602). Er zijn onvoldoende sleutels voor alle deelnemers. Graag bij vertrek uit je huisje de sleutel in het sleutelkastje plaatsen, zodat iedereen toegang heeft tot het huisje.

Als je op de 1e trainingsdag arriveert kun je aan het einde van de 1e dag naar je eigen hotelkamer in een van de huisjes op het landgoed. De indeling van de huisjes word gedurende de dag aan je doorgegeven.

Kosten voor een extra voorovernachting + ontbijt is 125,- €. Op je inschrijfformulier heb je laten weten of je hiervan gebruik wil maken. Of neem contact met ons op voor je wensen.

Op de 1e trainingsdag word je verwelkomd door de trainer in het Koningshuis en kun je kennis maken met de andere deelnemers. Er is een aparte ruimte (Rode kamer of Bloemenkamer), naast de trainingszaal, voor deze kennismaking met een kop koffie of thee.

Huisje Acacia

Huisje Mimosa

Huisje Boswachter

Huisje Bosrand


DATA EN TIJDEN TRAINING

Data van de training zijn: 7,8,9 en 16 februari.

De starttijd van dag 1 van de training is 9:00 uur.

Je bent dus dan – of al even daar voor – welkom voor een kop koffie of thee in de ruimte naast de trainingszaal in het Koningshuis.

Houd a.j.b. rekening met ruime reistijd i.v.m. mogelijk oponthoud.

Mocht je onverhoopt later zijn dan 9:00 uur, bel Roeland dan mobiel op nummer: 06 52670030.

Je wordt opgehaald voor een kort individueel proces in de trainingszaal tussen 9:00 en 9:30 uur.

De training zelf vindt plaats in de Gele Salon in het Koningshuis.

We starten de training groepsgewijs om 9:30 uur exact.

De tijden van de training zijn:

Dag 1 woensdag: 9:00 – ca. 20:00 uur
Dag 2 donderdag: 9:00 – ca. 21:00 uur
Dag 3 vrijdag: 9:00 – ca. 19:00 uur
Dag 4 vrijdag: 9:30 – ca. 19:00 uur

Het is aan te raden je tijdens de dagen van de training niet met werk of andere zaken te hoeven bezig te houden. Informeer collega’s en anderen dat je zeer beperkt bereikbaar bent. Zo draag bij aan de rust en aandacht voor je eigen ontwikkeling. Dit geldt ook voor de avonden, waar je tijd voor jezelf wil hebben. Ook voor de avonden na de 3e en 4e dag van de training is het aan te raden om deze ook vrij te houden. Zo is er ruimte voor eventuele uitloop of napraten met de andere deelnemers. Zorg ook na de derde dag van de training dat je tijd en ruimte voor jezelf vrij plant, als dat kan.


KLEDING

Je bent van harte uitgenodigd om tijdens de training casual kleding te dragen. Met andere woorden kies kleding waar jij je prettig in voelt. Het is ons advies een extra warme trui en/of omslagdoek mee te nemen, omdat het fris kan zijn in de trainingszaal. Mocht je van wandelen of hardlopen houden houdt dan rekening met schoeisel dat geschikt is voor bospaden. Regenkleding en/of een paraplu kan handig zijn.


DIEETWENSEN

Tijdens de training worden gezonde maaltijden en tussentijdse snacks verzorgd. Op het inschrijfformulier heb je je eventuele dieetwensen aan kunnen geven. Wij geven jouw wensen vooraf aan het hotel door en zij houden er rekening mee. Aan het eind van de 3e en 4e dag van de training krijg je een snack (geen volledige maaltijd) voor onderweg mee.


Neem contact met ons op als je nog vragen of opmerkingen hebt. Heb je vragen over de training bel dan Roeland via 06 52670030. Heb je vragen over de locatie bel dan de beheerder Tim via 06 1549 1314.