LOCATIE WERKHOVEN

De locatie van de training Momentum is Conferentiecentrum Samaya.

Een rustig gelegen hotel en conferentieoord in de polder bij Utrecht.

Het adres is: Hollendewagenweg 20, 3985 SG in Werkhoven.

Telefoonnummer receptie: 0343-552332

De training vindt plaats in de Binnenhofzaal.

Werkhoven ligt onder Utrecht-Zeist.

PARKEREN

Je kan je auto gratis parkeren bij het hotel. Bij de receptie kun je melden, en zij zullen je doorverwijzen naar de Koffiekamer bij de trainingszaal.

INCHECKEN

Neem al je spullen mee die je voor de training nodig hebt. Je zal overnachten in het hotel zelf. De training vindt plaats in de Binnenhofzaal. In de aanpalende Koffiekamer, kun je een kop koffie of thee nemen en word je verwelkomd door de trainer. Je kan kennis maken met de andere deelnemers. Later gedurende de dag ontvang je je kamernummer en kun je naar je eigen hotelkamer.

DATA en TIJDEN TRAINING

Data van de training zijn:

29,30,21 mei en 7 juni 2024.

of

26,27,28 juni en 5 juli 2024.

De starttijd van dag 1 van de training is 9:00 uur.

Je bent dan – of al even daar voor – welkom voor een kop koffie of thee in de Koffiekamer. Je wordt opgehaald in deze ruimte en begeleid naar de trainingszaal voor een kort individueel proces. Houd a.j.b. rekening met ruime reistijd i.v.m. mogelijk oponthoud. Mocht je onverhoopt later zijn dan 9:00 uur, bel Roeland dan mobiel op nummer: 06 52670030.

We starten de training groepsgewijs om 9:30 uur exact.

De tijden van de training zijn:

Dag 1: 9:00 – ca. 20:00 uur
Dag 2: 9:00 – ca. 21:00 uur
Dag 3: 9:00 – ca. 19:00 uur
Dag 4: 9:30 – ca. 19:00 uur

Het is aan te raden je tijdens de dagen van de training niet met werk of andere zaken te hoeven bezig te houden. Informeer collega’s en anderen dat je zeer beperkt bereikbaar bent. Zo draag bij aan de rust en aandacht voor je eigen ontwikkeling. Dit geldt ook voor de avonden, waar je tijd voor jezelf wil hebben. Ook voor de avonden van de 3e en 4e dag is het aan te raden om deze ook vrij te houden. Zo is er ruimte voor eventuele uitloop of napraten met de andere deelnemers. Zorg ook na de derde dag van de training dat je tijd en ruimte voor jezelf vrij plant, als dat kan.

VOOROVERNACHTING

Onderdeel van de training zijn twee overnachtingen op de 1e en 2e dag van de training. We reserveren voor jou een hotelkamer voor na de 1e en 2e trainingsdag in Samaya zelf.

Je kan als je wil de avond voorafgaand aan de 1e trainingsdag en / of de 4e trainingsdag bij Samaya verblijven. Zodoende start je desgewenst de eerste trainingsdag rustig. Je kan ‘s-avonds voor de training gebruik maken van je hotelkamer en ‘s-ochtends je ontbijt nuttigen. Je dient in te checken voor 21:00 uur s’avonds en het ontbijt kun je vanaf 8:00 uur nuttigen.

Kosten voor een extra voorovernachting + ontbijt is 125,- €.

Op je inschrijfformulier heb je laten weten of je hiervan gebruik wil maken of neem contact met ons op voor je wensen.

KLEDING

Je bent van harte uitgenodigd om tijdens de training casual kleding te dragen. Met andere woorden kies kleding waar jij je prettig in voelt. Het is ons advies een extra warme trui en/of omslagdoek mee te nemen, omdat het fris kan zijn in de trainingszaal. Mocht je van wandelen of hardlopen houden houdt dan rekening met schoeisel dat geschikt is voor bospaden. Regenkleding en/of een paraplu is mogelijk praktisch.

DIEETWENSEN

Tijdens de training worden gezonde vegetarische maaltijden en tussentijdse snacks verzorgd. Op het inschrijfformulier heb je je eventuele dieetwensen aan kunnen geven. Wij geven jouw wensen vooraf aan het hotel door en zij houden er rekening mee.

CONTACT

Neem contact met ons op als je nog vragen of opmerkingen hebt. Bel dan 06 52670030 of stuur een mail naar martine@leadingmomentum.nl.