Momentum Teamscan


Snel zicht op verstoringen binnen je team?

In deze Quickscan ontdek je snel hoe jouw team scoort op de vijf fundamenten van teams volgens dé organisatie-adviseur Patrick Lencioni. Lencioni is de oprichter van adviesbureau Table Group en werkte hiervoor als consultant bij Bain & Company, Oracle en Sybase.

Inmiddels heeft hij verschillende bestsellers over team- en organisatieontwikkeling geschreven die wereldwijd 3 miljoen keer zijn verkocht. Lencioni is volgens Fortune een van de tien goeroes die we moeten kennen.

Met deze scan ontdek je in 5 minuten waar de grootste obstakels binnen jouw team zich bevinden.

In deze Quickscan krijg je 15 stellingen te zien. Je hoeft alleen maar aan te geven of deze op jouw team van toepassing zijn door op ‘zelden’, 'soms' of 'meestal' te klikken.

Aan de hand van jouw antwoorden stellen we jouw persoonlijke teamprofiel op. Deze krijg je direct te zien.

We leggen jou uit hoe jouw teamprofiel in elkaar steekt en geven je informatie hoe je op praktische wijze je team kan versterken.
Resultaten: 
Verantwoordelijkheid: 
Betrokkenheid: 
Conflicten: 
Vertrouwen: 

Hierboven zie je de scores van jouw team op de vijf fundamenten van teams volgens Lencioni.

Deze fundamenten zijn allemaal onderling verbonden: daarom is de score opgebouwd in een piramidevorm. Wanneer je team op maar één fundament ondermaats presteert, kan dat zijn weerslag hebben op alle andere facetten van teamwerk.

Schrijf je scores goed op, want op de volgende pagina lees je wat jouw scores betekenen voor jouw team. Ook ontvang je meer informatie hoe je deze obstakels kunt verhelpen.